Számítástechnikai szaküzlet és szervíz

pcpartner

Eszközbérlés

Notebook és  Számítógép, Virtual Reality szemüvegek , Elektromos rollerek, Nagy teljesítményű multifunkciós, színes és fekete-fehér nyomtatók bérbe adása rövid és hosszútávra. Akár magányszemélyeknek, akár cégeknek versenyképes áron, igény esetén házhoz szállítással, beüzemeléssel.  Legyen szó pár napos rendezvényről, vagy pár hónapos használatról, mi várjuk megkeresését. Új költséges beruházások nélkül is lehetősége van elvárásainak megfelelő eszközök használatára.

Notebook bérlés

Legyen szó rövidebb vagy hosszabb távról bérelhető laptopjaink közül biztosan megtalálja számára legmegfelelőbbet!

Notebook bérlés rövid és hosszútávra már napi 2.500 Ft+ÁFA -tól. Nagy és korszerű gépparkkal rendelkezünk, gépeink i5-ös processzorral, SSD meghajtóval szereltek, így a sebességre nem lesz panasza! Milyen esetben szoktak minket keresni? – Tanfolyam, képzés, előadás esetén eszközpark biztosítása – Konferencia, fesztivál, kulturális eseményekhez laptopok biztosítása – Elromlott, ideiglenesen szervizben levő gépek helyettesítésére.

Laptop bérlés

Laptop bérlés GYIK

A kaució mértéke notebookonként 20.000 – 80.000 Ft eszközönként. A kaució összegét
visszautaljuk amint a laptopokat visszaszolgáltatta részünkre.

Az összeg visszatérítése a bérbeadás utolsó napján történik, miután a Bérbeadó átnézi a notebook műszaki és esztétikai állapotát. Abban az esetben, ha bármilyen sérülés, törés, hiányosság keletkezik a bérbe adott laptopon, akkor a Bérbeadó a leadott kaucióból levonhatja a keletkezett kár, vagy hiányosság javítási vagy javíttatási költségét, melynek nagyságáról és összegszerűségéről a Bérlőt tájékoztatja. Erről minden esetben jegyzőkönyv készül.

A berendezésen esett esetleges hajszálkarcolás, elkoszolódások nem minősülnek kárnak. A repedések, törések, esésből származó működési hibák, illetve hiányosságok minősülnek okozott kárnak. Ebben az esetben a kártérítés a Bérlőt terheli, ami az okozott kár felmérése után kerül levonása a kaucióból.

A fizetési feltételekről a felek egymás közt állapodnak meg. A fizetés történhet helyszínen készpénzzel, bankkártyával vagy előreutalással. A kaució visszafizetése mindig a bérbe adott laptop visszaérkezésekor készpénzben történik. A bérlésről minden esetben számlát állítunk ki.

Mint minden bérlési szolgáltatónál, így nálunk is a bérlés megkezdése előtt kell kifizetni a laptop bérlés összegét.

A bérlésnél nincsen megszabva, hogy cég, vagy magánszemély bérelheti. Bárki megteheti ezt, természetesen a hiteles személyes, avagy céges adatok megadásával, aláírással, illetve kaució megfizetésével indulhat a bérlés.

Amennyiben a bérlési idő alatt a bérbe adott laptopon, a Bérlő hibáján kívül működésbeli hibák lépnek fel, úgy a megadott elérhetőségeink egyikén kérjük jelezze felénk a problémát, és a szerződésben foglaltak szerint a hiba bejelentését követően mielőbb cseréli a készüléket.

Abban az esetben, ha a bérelt notebookot tovább szeretné bérelni mint ahogy a szerződésben rögzített bérlési idő szerepel, úgy kérjük, egyeztessen kollégánkkal, hogy tudjuk-e tovább Önnél béreltetni a notebookot. Ebben az esetben a további napokkal nő a bérlési idő és költség.

A laptopbérlés tartalmazza a kiválasztott operációs rendszerrel és opcionálisan választott irodai csomag telepítését. Egyedi szoftverek telepítését, beüzemelést nem tartalmazza, de kérésre tudunk erre árajánlatot küldeni.

Igen, külön díj ellenében. Ennek részleteivel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat.

VR bérlés

Bérelj egy virtuális világot!

Otthon, biztonságos körülmények között vagy csapatban baráti vagy céges rendezvény alkalmával élheted meg a virtuális valóság csodáját. Egy felülmúlhatatlan élmény vár Rád az Oculus Quest 2 Virtual Reality élménnyel akár egész hétvégére.

VR bérlés

Milyen érzés a vr-ban lenni?

Ha előfordult már veled, hogy felébredtél, és nem tudtad, valóban megtörtént-e veled, vagy csak álmodtad, akkor tudod, milyen mikor az egyik dimenzióból hirtelen egy másikba kerülsz. Hát ilyen a VR-érzés. Felveszed a sisakot, és mint a mesében, hirtelen belecsöppensz egy másik dimenzióba, egy másik valóságba. Ott is vagy, meg nem is. Az eszed tudja, hogy ahol éppen vagy, az valójában nem kézzel fogható, ám a tested, lelked, érzéseid egészen mást mondanak. 😊

VR játékok

Csak válassz ki egy izgalmas témát, vagy a kedvenc játékod, és már foglalhatod is időpontot! PL: Zombie Apocalypse, Star Wars, Hero, Explorer, Versus, Action Shooter, Kids

Árak: 20.000.-FT/sisak/hétvége

VR bérlés GYIK

  • egy Virtuális Valóság sisakot,
  • kézi kontroller(eke)t
  • töltőt és töltőkábelt
  • előre feltelepített játékokat és alkalmazásokat.


Az Oculus Quest-hez bérelhetsz egy Google ChromeCast készüléket is, ami abban az esetben hasznos, ha van HDMI bemenet a TV-den és szeretnéd, hogy a család többbi tagja is lássa, amit te látsz a szemüvegben.

Ha átutalással fizetsz, akkor küldjük a díjbekérőt, ami tartalmazza a bérleti díjat és a kauciót is. Ezt kell átutalnod. Az átutalásnak az átvétel napja előtt kell megérkeznie. A fizetést követően kapod meg az e-számlát. Készpénzes fizetés esetén az eszközök átadásakor kell fizetni. Ebben az esetben is e-számlát állítunk ki.

Az általad bérbe vett eszközök jelentős értékűek, ezért a bérlési díj mellett kauciót is kérünk, amit minden esetben teljes egészében visszafizetünk, ha a sisak(ok) hibátlan állapotáról meggyőződtünk azok visszavételekor. Ezt az általunk aláírt visszavételi nyilatkozat fogja igazolni.  Ezért kérlek a bérlésnél számolj a kaucióval is. Ennek összege Sisakonként eltérő.

A kaució mértéke 50. 000 – 80.000 Ft közötti összeg eszközönként

A kaució teljes összegét visszafizetjük, ha a sisak(ok) hibátlan állapotáról meggyőződtünk azok visszavételekor. Ezt az általunk aláírt visszavételi nyilatkozat fogja igazolni.. Amennyiben a sisak(ok) megsérülnek a használat során, úgy a kaució a sérülés mértékétől függően részben vagy nem kerül visszafizetésre. A készpénzben fizetett kauciót készpénzben, a bankkártyával vagy átutalással történő fizetés esetén a kauciót átutalással a sisak(ok) átvételétől számított 2 munkanapon belül utaljuk vissza.

Igen, munkatársaink állnak segítségére.

A szerződésben foglalt címen való, beltéri használatra jogosít fel. A kültéri használat azért is kerülendő, mert ha erős napfény éri a lencséken keresztül a kijelzőt, akkor a kijelző kiéghet. Emiatt kérjük lakásban se hagyják a szemüveget napos helyen.

Igen, minden esetben szerződést kötünk a VR sisakok bérléséről.

A szerződéskötéshez meg kell adnod az adataidat: Név, Lakcím, Születési hely, idő, Anya neve, Személyi igazolvány száma, E-mail cím, Telefonszám, Lakcím, Kiszállítási cím (ahol használni fogod a sisakot).

Megrendeléskor a díjbekérővel együtt elküldjük Neked e-mailben a bérleti szerződést, amit átnézhetsz és ellenőrizhetsz.

A sisak(ok) átadásakor fogjuk aláírni a szerződést (az átvételi nyilatkozattal együtt), amihez szükség lesz a személyi igazolványod és lakcímkártyád bemutatására, melyek adatainak tökéletesen egyezniük kell a szerződésben foglalt adatokkal. A szerződéskötéshez a eszköz bérlőjének
személyesen kell jelen lennie.

Erre természetesen van lehetőséged! Ha tetszett a kalandozás a virtuális valóságban, és szeretnéd meghosszabbítani a sisak(ok) bérlését, érdeklődj nálunk! Legegyszerűbb, ha felhívsz minket: +36203807846

Elektromos roller bérlés

Egyedülálló élményt kínálunk Budapesten teljesen elektromos környezetbarát rollerekkel. Kényelmesen és gyorsan elérhetőek a város látnivalói. Biztonságos – bárhol használható.

De akár nyaralásodra, a tengerpartra is magaddal viheted. Könnyen összecsukható elektromos roller, kis helyen elfér

Csak kipróbálnád eszközeinket néhány órára? Erre is van lehetőség kérd egyedi ajánlatunkat!

Roller bérlés

Bérlési feltételek:

Roller bérlés GYIK

A kaució mértéke 50. 000.-Ft eszközönként. A kaució összegét visszautaljuk amint az Elektromos rollert visszaszolgáltatta részünkre.

Az összeg visszatérítése a bérbeadás utolsó napján történik, miután a Bérbeadó átnézi az Elektromos roller műszaki és esztétikai állapotát. Abban az esetben, ha bármilyen sérülés, törés, hiányosság keletkezik a bérbe adott eszközön, akkor a Bérbeadó a leadott kaucióból levonhatja a keletkezett kár, vagy hiányosság javítási vagy javíttatási költségét, melynek nagyságáról és összegszerűségéről a Bérlőt tájékoztatja. Erről minden esetben jegyzőkönyv készül.

Mint minden bérlési szolgáltatónál, így nálunk is a bérlés megkezdése előtt kell kifizetni a bérlés összegét.

A bérlésnél nincsen megszabva, hogy cég, vagy magánszemély bérelheti. Bárki megteheti ezt, természetesen a hiteles személyes, a vagy céges adatok megadásával, aláírással, illetve kaució megfizetésével indulhat a bérlés.

Amennyiben a bérlési idő alatt a bérbe adott eszköz , a Bérlő hibáján kívül működésbeli hibák lépnek fel, úgy a megadott elérhetőségeink egyikén kérjük jelezze felénk a problémát, és a szerződésben foglaltak szerint a hiba bejelentését követően mielőbb cseréli a készüléket.

Telefon: +3620380-7846
E-mail: info@pcpartner.hu

Abban az esetben, ha a bérelt eszközt tovább szeretné bérelni mint ahogy a szerződésben rögzített bérlési idő szerepel, úgy kérjük, egyeztessen kollégánkkal, hogy tudjuk-e tovább Önnél béreltetni. Ebben az esetben a további napokkal nő a bérlési idő és költség.

Telefon: +3620380-7846
E-mail: info@pcpartner.hu

Irodagép bérlés

Minolta

Nagykapacitású, színes multifunkcionális szkenner, fénymásoló és nyomtató bérelhető.

Irodagép bérlés - nyomtató és szkenner

Fotó nyomtatók

Rendezvény közeledik? Helyben szeretné meglepni a vendégeit a rendezvény fotóival? Nem kell drága, professzionális eszközt vásárolnia. Bérelje tőlünk irodai eszközét a legolcsóbban!

Az irodagép bérlés menete

Adja meg ígényét, és mi árajánlatot készítünk Önnek: mennyi időre szeretne bérelni, milyen eszközt, hol szeretené haszálni az eszközt (otthon, székhely, telephely, rendezvény)