Számítástechnikai szaküzlet és szervíz

pcpartner

Rendszer üzemeltetés

Számítógép hálózatok (WAN, LAN, Wifi, AccessPoint), online és offline szoftver rendszerek, webalkalmazások szakszerű használata, rendszer üzemeltetés, a dolgozók alapvető számítógép- és hálózatkezelői oktatása.

Komplett megoldást nyújtunk az alábbi területeken:

PcPartner: Rendszer üzemeltetés, PC szervíz

Önnek ajánljuk, ha

A PcPartner leveszi az Ön válláról a terhet: mi adjuk a magasan képzett munkaerőt és a szinvonalas oktatást.

Gyakran jelentkező, esetleg visszatérő probléma a számítógépek meghibásodása, leállása, szoftveres összeomlása. Az ilyen jellegű hibák – akár hardveres, akár szoftveres – elhárításában sok éves tapasztalattal bírunk. Legyen szó Windows vagy Linux alapú szerverről, asztali PC-ről, laptopról vagy tabletről, mi vállaljuk a hiba gyors és szakszerű elhárítását szerviz és rendszergazda munkatársainkkal.

Naprakész gyakorlati oktatás rendszerbevezetésre, PC- és szoftver használatra cégeknek és egyéneknek. Fiatalos lendületes oktatócsapatunk, az elméletet gyakorlati példákon keresztül szemléltetik, esettanulmányokkal segítik a számítógép használat megértést és a gyakorlati alkalmazását.

Word Oktatás

Word Oktatás

Excel Oktatás

Excel Oktatás

Html Oktatás

PC Alapoktatás

Oktatásaink elsősorban kihelyezett oktatások, így az alkalmazottak a megszokott helyen és környezetben vehetnek részt a trainingeken, akár munkaidőben. Így sem utaztatási sem egyéb járulékos költségek nem terhelik a megrendelőt. Tanfolyamaink időbeosztása és tematikája egyénre szabott, minden esetben a megrendelő cég igényeihez igazodunk.

Mivel minden céges oktatás egyedi tematikával és időbeosztással történik, árajánlattal és egyéb felmerülő kérdéssel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.