Számítástechnikai szaküzlet és szervíz

pcpartner

Webhoszting

Magánszemélyek, kis- és középvállalkozások figyelmébe egyaránt ajánljuk webhoszting szolgáltatásunkat: három csomag közül választhatnak az érdeklődők, 2GB-tól egészen 20GB méretig terjedően. Cégünk erőssége továbbá a szerver-kliens kommunikációs megoldások építése magas színvonalon (IMAP, POP3, távoli e-mail elérés): legyen szó elosztott webalkalmazásról, adatbázis replikációról vagy eltérő platformalapról.

Hoszting csomagjaink

Statikus
12000 / év
Dinamikus
18000 / év
Üzleti
28000 / év

A feltüntett árak bruttó árak tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t.

Statikus csomag

Olyan egyszerű felépítéssel bíró weboldalakhoz ajánljuk, amelyek maximum 5.000 látogatót számlálnak, és esetenként csak bemutatkozó oldallal rendelkeznek. A tárhely mérete 2GB-ig terjed, és Joomla, WordPress, valamint Drupal CMS rendszerekkel egyaránt integrálható. Néhány postafiókkal bíró, céges levelezőrendszerrel is könnyedén összekapcsolható. A havi sávszélesség 100 Mbit/s, ami tökéletesen elég egy kis forgalmú weboldalhoz. 

Dinamikus csomag

Azokhoz a weboldalakhoz javasoljuk, amelyek kevés aloldallal működnek, és legfeljebb 10.000 látogatóval rendelkeznek. A szerver a céges levelezéshez kapcsolható, akár 30 postafiók kezelésére is képes egyszerre. A Dinamikus csomaghoz egy MySQL adatbázis-kezelő is tartozik, ami többek között a weboldalon történő tranzakciók csoportosításában, illetve a tranzakciók szelektálásában is a felhasználók segítségére lehet.

Üzleti csomag

Azokon a weboldalakon és webshopokon tanácsos alkalmazni, ahol az oldallátogatók száma meghaladhatja a 10.000-et is. A postafiók-használata korlátlan, és akár 5 darab MySQL adatbázis-kezelő is futtatható általa. A nagyobb kapacitásnak köszönhetően több adat fogadására és tárolására képes (pl.: tükrözött adattárolás, rendszeres biztonsági mentés), mint például a 2GB-os, Statikus csomagunkban szereplő tárhely.

Együttműködni csak hosszú távon érdemes

Díjszabásainkon túl csomagajánlatainkat, sőt cégpolitikánkat is igyekszünk úgy kialakítani, hogy azok mind-mind megfeleljenek azon ügyfeleink követelményeinek, akik hosszú távon szolgáltatásainkat választják. Szerződött partnereink kiemelt figyelemben részesülnek: soron kívül fogadjuk és rögzítjük a bérelt szervereikhez tartozó problémákat, továbbá kedvezményeket is biztosítunk részükre a kereskedelmi listaárainkból. Legyen Ön is állandó partnerünk!

Első osztályú webhoszting

Célunk, hogy ügyfeleink minden esetben 100%-ig elégedettek legyenek a munkánkkal, éppen ezért nyújtunk teljes körű, egyénre szabott megoldásokat mind a webhoszting, a rendszer üzemeltetés, mind pedig a laptop szervizelés területein.

Nemcsak kis- és középvállalkozások, de magánszemélyek megkeresését is módunkban áll fogadni. A legjobb tudásunk szerint igyekszünk megfelelni meglévő és leendő partnereink eltérő igényeinek és elképzeléseinek.

Ügyfélszolgálatunk folyamatosan rendelkezésre áll minden hétköznap. E-mailben, telefonon, Viberen, sőt Skype-on is kapcsolatba léphet szakavatott kollégáinkkal, reggel 8 órától este 20 óráig. Forduljon hozzájuk bizalommal, ha bármilyen kérdés vagy probléma felmerül!

Biztonság mindenekfelett

Korunk kihívásaival szembenézve igyekszünk biztonságban tudni a szervereinket, és felépített megoldásainkat egyaránt. Ezért választunk olyan alapokat, eszközöket és rendszereket, amelyek hosszú távú támogatást nyújtanak felhasználóinknak, és természetesen nekünk is.

Magas minőségi munkánkra az általunk kínált próbaidőszak, és a rendszeres monitorozás is garanciát ad. Előbbi lehetőséget nyújt szolgáltatásunk teljes körű megismerésére, a kibérelt tárhely feltérképezésére és annak kihasználására. Utóbbi pedig a szervereink, és az általunk kiépített megoldások folyamatos felügyeletét teszi lehetővé: az esetlegesen felmerülő hibákról, a hirtelen leállásokról és a különböző támadási kísérletekről azonnal értesülünk, és értesítjük partnereinket is.

A problémák legnagyobb részét a háttérben elhárítjuk, így nem kell a munkafolyamatok leállása miatt aggódnia az ügyfeleinknek. Azokban a ritka esetekben, amikor az adott szerver teljes leállítása szükséges, idejében értesítjük Önt a történtekről. Minden eshetőségre fel vagyunk készülve, ugyanis több szervert üzemeltetünk egyszerre: felfüggesztés esetén a szóban forgó tárhelyen szereplő adatokat ideiglenesen könnyedén átmozgatjuk stabilabb környezetbe.

Webhoszting platformok

Debian alapú, Linux és Microsoft szervereket egyaránt üzemeltetünk. IIS, Apache és Nginx webszerverekkel dolgozunk, amelyek között Ön is rátalálhat az elvárásainak és elképzeléseinek megfelelőre.

Amennyiben HTTP, HTTPS vagy SMTP protokollokat is támogató webszervert keres, érdemes az IIS mellett döntenie. Ha rugalmasan személyre szabható, egyéb szoftverekkel is integrálhatóra van szüksége, akkor döntsön az Apache mellett! Ha pedig egy könnyedén kezelhető, erősen terhelhető webszerverre tenné le inkább a voksát, akkor a nyílt forráskódú Nginxet ajánljuk a figyelmébe.

Azonnali ajánlatkérés

Ha felkeltettük az Ön érdeklődését is, érdemes már most ajánlatot kérnie tőlünk. Kapcsolatba léphet velünk a weboldalunkon található űrlap kitöltésével és beküldésével, de írhat nekünk e-mailt, sőt jelentkezhet telefonon is, ha úgy kényelmesebbnek tartja. A Budapesten található Kartács utcai bemutatótermünkben személyesen is a tiszteletét teheti. Ha az utóbbi mellett dönt, kollégáinktól közvetlen tájékoztatást kérhet szolgáltatásainkról és díjszabásainkról egy komplex tanácsadás keretén belül

Tárhelyeink technológiái

A továbbiakban bővebben olvashat az általunk kínált webszerverekről. Ismerje meg részletes tájékoztatónkat, és válassza ki könnyedén a céljainak, illetve tevékenységének is megfelelő webszervert!

Kattintson a logókra további információért!

Webhoszting - Microsoft IIS webszerver
Webhoszting - Apache Server
Webhoszting - Nginx webszerver
Webhoszting - PHP szkriptnyelv

IIS webszerver

Az IIS (Internet Information Services) a Microsoft Windows alapú szervereire írt webkiszolgáló, ami a .NET platform és az ASP nyelvek terjedése idején kapott nagyobb szerepet. Új kiadásai a Windows verzióival szinkronban, az operációs rendszer alapvető részeként jelennek meg. Az IIS 7.0 megjelenése hozta a moduláris felépítést, ezzel együtt sok új funkció jelent meg benne. A harmadik leggyakrabban használt webkiszolgáló, amelynek használata specifikus webalkalmazások, programnyelvek esetén lehet szükséges.

Apache webszerver

Az Apache a leggyakoribb webkiszolgáló szerver, a megosztott tárhelyek legtöbbjén megtalálható — webhosting szolgáltatásunkban is ezt a kiszolgálót használjuk. Nyílt forrású, kiválóan dokumentált, stabil szoftver, ami a tárhelyeken működő, zömében Unix – Linux alapú operációs rendszereken megtalálható, de gyakorlatilag minden platformra telepíthető. A Virtualhost megoldásnak köszönhetően egy gépről/webtárhelyről több tartományt is képes kiszolgálni, így nincs szükség arra, hogy külön tárhelyet béreljünk több domain névhez. Azonban ha a látogatottság növekedése miatt jelentős terhelés éri a rendszert, vagy összetett, sok adatbázis-lekérdezéssel működő weboldallal van dolgunk, akkor erre is szükség lehet. Moduláris felépítésének és bővíthetőségének hála, számtalan funkcióval rendelkezik: a HTTP válaszok kezelésétől kezdve a naplózáson át a fájlnevek és könyvtárlistázások kezeléséig. A felhasználók hitelesítése is megoldható a szerveren, viszont nem kötelező mindent engedélyezni, csak azt, amire valóban szükségünk van. Moduljai révén együtt dolgozik a legtöbb adatbázissal és szkriptnyelvvel

Nginx webszerver

Az Nginx egy szintén nyílt forrású webszerver, reverse proxy és mail proxy szerver, ami kisebb memóriafogyasztás mellett képes kiemelkedően magas teljesítményre. Esemény-alapúan és aszinkron módon működik, így lényegesen több kérést tud kezelni, mint a webszerverek zöme. Alapvetően a kéréseket az URI elemzésével kezeli, és az Apache-al ellentétben nincsenek a fájlrendszer könyvtáraiban speciális vezérlési beállítási lehetőségek (pl. a .htaccess-fájlok). Így megosztott webtárhelyeken a weblap tulajdonosa nem tudja konfigurálni, csak VPS, vagy szerver bérlés, működtetés esetén van erre mód. Gyakran együtt alkalmazzák a két webkiszolgálót, a Nginx-et az Apache elé ún. “fordított proxyként” helyezve. A megoldás előnye, hogy a Nginx a kérések azon részét, amiket már nem tud kezelni (pl. PHP fájlok kezelését), azokat rögtön továbbítja az Apache felé, jelentősen lecsökkentve ezzel utóbbinak a blokkolásait. Nagy erőforrás-igényű, sok felhasználót kiszolgáló platformokhoz ajánlott a kettő kombinációjának használata.

PHP szkriptnyelv

A PHP (Hypertext Preprocessor) az egyik legelterjedtebb nyílt forrású szerver oldali szkriptnyelv, amely dinamikus és üzleti webtárhelyeink mindegyikén elérhető. Bár elsősorban a dinamikus weboldalak fejlesztésére lett tervezve, ez az egyik első olyan programnyelv, ami beágyazható a HTML dokumentumokba, és ami az adott webszerverről feldolgozott HTML kimenetet küld a böngészőnek. A PHP interpreter (fordító) a legtöbb megosztott tárhelyen, az ún. LAMP (Linux, Apache, PHP, MySQL) architektúra részeként elérhető, az Apache webszerver moduljaként működik. Adatbázis-lekérdezések elvégzésére, fájlokkal történő műveletekre egyaránt jól használható. A nyílt forrású CMS-ek, webáruházak motorja részben utóbbiak miatt íródik PHP alapokra; egy jól kezelhető weblap működtetéséhez nem szükséges egy önálló webszervert, vagy virtuális szervert működtetni. Dinamikus és üzleti webtárhelyeink mindegyikén elérhető.